radars, sensoren, lusdetectoren, schakellijsten

  
Online lezen  |  Afmelden
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
verticale industriële deuren in de praktijk
 
Iedereen die gebruikt maakt van industriële deuren, maakt tegenwoordig gebruik van radars, sensoren en andere elektronische oplossingen. Niet alleen omdat het efficiënter is deuren automatisch te openen en sluiten, maar ook omdat deuren dan makkelijker te beveiligen zijn tegen ongewenst openen of sluiten.

Door het combineren van radars, sensoren, lusdetectoren en schakellijsten heeft u altijd controle over de toegang van een automatische (industrie)deur. En waarom kiezen voor bekabelde signaaloverdracht als draadloze overdracht zoveel voordelen biedt? De draadloze signaaloverdracht van Bircher Reglomat is uniek in de markt!
bekijk een oplossing
Twitter LinkedIn
 
SCHAKELLIJSTEN VOLGENS UW SPECIFICATIES
 
In onze werkplaats assembleren we elektrische schakellijsten zoals u ze nodig heeft. We maken een ready-to-use schakellijst volgens uw specificaties.

  • Iedere gewenste lengte
  • Keuze uit rubberprofielen
  • Snelle levering

Wist u dat we naast de elektrische schakellijsten op maat ook de pneumatische schakellijsten uit de productlijn van Bircher Reglomat leveren?
bekijk meer specificaties
Twitter LinkedIn
 
Gebruik audiovisuele signalering bij het openen en sluiten van automatische deuren
 
Rijdt een heftruck te ver door? Blokkeert een deur? Of heeft u geen of juist wel toegang? Een waarschuwing door middel van een signaallamp of zoemer valt direct op. De units uit de Q & A-serie van Auer Signal zijn stapelbaar. Combineer lampen (Q-serie) en sirenes (A-serie) zoals u ze nodig heeft.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
meer nieuws
 
lees verder
Twitter LinkedIn
 
wij helpen u graag verder
 
Heeft u vragen over uw toepassing? Onze specialisten beantwoorden ze graag. Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden of pas uw voorkeuren aan.