Meer dan alleen meten. Online lezen  |  Afmelden
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
 
"ALS ER EEN STORING IS, SCHIET NIEMAND IN DE STRESS"
MARIO HANGJAS - DIGITAL REALTY


Met de groei van ons bedrijf was het ondoenlijk om nog langer stuk voor stuk alle duizenden racks bij langs te lopen.” Vandaar de vraag, tien jaar geleden, of fortop ‘daar iets voor had’. Dat resulteerde in de levering van meters waarmee we de klantgegevens konden uitlezen. Een mooie ontwikkeling voor het bedrijf, maar Hangjas zocht naar meer!
LEES MEER
Twitter LinkedIn
 
WAT IS ER NIEUW AAN DE JANITZA PRO-SERIE?
 
Energiemeters van Janitza meten veel, erg veel. Er worden zoveel meetgegevens opgeslagen waar waardevolle informatie uitgehaald kan worden, dat het bijna onmogelijk is al deze informatie te tonen op het kleurendisplay van de energiemeter. De Janitza PRO-serie geeft u toegang tot veel verborgen functies op uw energiemeter.
Bekijk de nieuwe features
Twitter LinkedIn
 
Kies de juiste energiemeter
 
Meten geeft u inzicht. Welk inzicht hangt af van het type energiemeter. Hoe vaak, hoe lang en wat wilt u meten? Moeten de meetgegevens opgeslagen worden en is het nodig om volgens de norm te meten? Door deze vragen te beantwoorden komt u tot de juiste energiemeter. Met de keuzehulp 'Kies de juiste meter' kiest u de juiste meter kiezen voor uw applicatie.
kies de juiste meter
Twitter LinkedIn
 
workshop
power quality
 
Wat is spanningskwaliteit en wat is stroomkwaliteit? Wat zijn de gevolgen van slechte spanning- of stroomkwaliteit? En hoe richt je GridVis in? Op deze vragen krijgt u antwoord tijdens de praktische workshop Power Quality.
aanmelden
Twitter LinkedIn
event
it room infra
 
Meer weten over power quality in de breedste zin van het woord? Of bent u op zoek naar oplossingen voor specifieke vragen? Op dinsdag 14 november is fortop aanwezig op het IT Room Infra Event waar u uw vragen aan onze specialisten kunt stellen.
aanmelden
Twitter LinkedIn
meer nieuws
 
lees verder
Twitter LinkedIn
 
wij helpen u graag verder
 
Heeft u vragen over uw toepassing? Onze specialisten beantwoorden ze graag. Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.