Oplossingen voor de industrie Online lezen
Automation •  energy control •  solutions •  knowlegde
 
ENERGIENETWERK ONDER DRUK
DOOR SPANNINGSDIPS EN STROOMPIEKEN
WAT KUNT U ER TEGEN DOEN?
Spanningsdips en stroompieken zijn een nachtmerrie voor technisch beheerders. Dips en pieken kunnen resulteren in uitval van (delen) van uw installatie. De oorzaak is vaak lastig vast te stellen. Wilt u weten of de storing van binnen of buiten de installatie komt, of wilt u de gevolgen van een dip beperken door passende maatregelen? Dan is meten met een kWh-meter niet genoeg.

Met een Janitza power analyser als de UMG 509 PRO worden dips en pieken zichtbaar via de webinterface of via een Cloud-functie. Of ontvang een alarm via e-mail, SMS of push bericht op uw telefoon!
lees meer OVER DE UMG 509 PRO
Twitter LinkedIn
 
 
STEKKERBAAR EEN VOEDINGSNETWERK AANLEGGEN
MET M12 POWER KABELS

Voeding in een installatie werd lange tijd vanaf een centrale kast naar decentrale punten  geleid met behulp van kabels. Vanuit de centrale kast was per verbinding naar een motor, ventieleiland of klep, een afzonderlijke kabel nodig. Met M12 Power-kabels wordt de vermogensoverdracht met één kabel vanaf het centrale punt de hele installatie doorgeleid.

Met behulp van T-, H- en h-splitters wordt de vermogensoverdracht onderweg afgesplitst naar verschillende decentrale punten. Naast een besparing van kosten levert het een overzichtelijke situatie op.
LEES MEER OVER M12 POWER
Twitter LinkedIn
 
DE VOORDELEN VAN IO-LINK SENSOREN
 
IO-link is de eerste gestandaardiseerde IO-technologie (IEC 61131-9) wereldwijd voor de communicatie tussen sensoren en actuatoren.

 De sensoren van SensoPart met IO-link hebben als voordeel:

  • uitlezen van actuele waarden
  • eenvoudige sensor-parameterinstellingen
  • diagnostische informatie over schakelcycli en hardware-fouten
  • aanvullende functies zoals aan-/uitvertraging
  • gestandaardiseerde communicatietechnologie maakt een foutloze en snelle signaaloverdracht mogelijk
lees meer over io-link
Twitter LinkedIn
 
KORT nieuws
 
Toerentalbewaking tot veiligheidsniveau PLe
Als er rondom een machine gewerkt wordt aan kalibratie, mag de machine niet te snel gaan. Een stilstandsbewakingsrelais kan controleren of een machine daadwerkelijk stil staat. Het toerental kan bewaakt worden met sensoren zoals encoders of inductieve sensoren.
Lees meer

ReeR | Safety Guide

Meer weten over veiligheid in uw werkomgeving? Lees de Safety Guide van ReeR.
Download de PDF

ILME | CKSH industriële connector
ILME heeft een nieuwe variant toegevoegd aan de 21*21mm connectoren. De CKSH is de eerste industriële connector in deze serie die over het Ilme Squich-principe beschikt.
Lees meer

Basisworkshop | Power Quality
In de workshop Power quality - basis krijgt u uitleg over wat power quality is, de relatie tussen spanning, stroom en vermogen en de interactie tussen spanning en stroom.
Aanmelden
lees meer
Twitter LinkedIn
 
wij helpen u graag verder
 
Heeft u vragen over uw toepassing? Onze specialisten beantwoorden ze graag. Bel ons op 02 3314116 of stuur uw vraag naar info@fortop.be. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control bvba
+32 (0)2 3314116
info@fortop.be
www.fortop.be
België
Uw gegevens
Voornaam: Onbekend
Achternaam: Onbekend
E-mail: Onbekend
Bedrijf: Onbekend
U ontvangt deze mail omdat u een relatie van fortop automation & energy control bvba bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze mailing, dan kunt u zich hier afmelden.