Verbruikt uw bedrijf meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m 3 gas per jaar? Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
 
Bent u voorbereid op de Wet Milieubeheer?
Ruim 100.000 bedrijven moeten jaarlijks zelf gaan rapporteren welke maatregelen ze hebben genomen om energie te besparen. De regeling geldt voor bedrijven die meer dan 50.000 kWh stroom of meer dan 25.000 m3 gas per jaar verbruiken.

Om energie te kunnen besparen, is het van belang dat inzichtelijk is hoeveel energie er verbruikt wordt en wat de kwaliteit van deze energie is. Het installeren van power analysers is een eerste stap dat zorgt voor dit inzicht.
meer OVER DE WET MILIEUBEHEER
Twitter LinkedIn
 
zonder installatie of koppeling met
uw IT-netwerk toegang tot meetdata?

Dat kan met DCEM Cloud!
 
Zelfs op locaties zonder vaste internetverbinding - als een trafohuisje - of op een locatie waar u geen koppeling in uw bestaande IT-netwerk wilt, heeft u altijd en overal inzicht in uw meetgegevens. De DCEM software zet complexe meetgegevens in de vorm van ruwe data om naar bruikbare informatie en rapportages. DCEM is software die meetdata als verbruik, belasting, spanningsdips en power quality continu inzichtelijk maakt via een webportaal.
lees meer over dcem cloud
Twitter LinkedIn
 
 
ZES SPANNINGSDIPS IN TWEE MAANDEN
WEET WAT ER GEBEURT IN UW INSTALLATIE
Afgelopen twee maanden hadden we bij fortop zes keer een spanningsdip. Dat weten we doordat we power analysers geïnstalleerd hebben. De Janitza UMG 509 PRO laat ons op de milliseconde nauwkeurig zien wanneer en hoelang een dip heeft plaatsgevonden. Dit geeft ons informatie waar we iets mee kunnen.

Dips en pieken kunnen resulteren in uitval van (delen) van uw installatie. De oorzaak is vaak lastig vast te stellen. Wilt u weten of de storing van binnen of buiten de installatie komt, of wilt u de gevolgen van een dip beperken door passende maatregelen? Dan is meten met een kWh-meter niet genoeg. De power analysers van Janitza voorzien u van informatie die u nodig heeft om actie te ondernemen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
KORT Nieuws
 
Power Management binnen zorginstellingen
Lees in het vakblad FMT Gezondheidszorg over de ervaring van fortop in ziekenhuizen om de beschikbaarheid van spanning en stroom onder alle condities te vergroten.
Lees meer

White paper | Hogere harmonischen

Overbelasting van kabels en het onverklaarbaar trippen van automaten zijn bekende voorbeelden van problemen door hogere harmonischen. Wat zijn gevolgen van harmonischen en hoe kunnen we het fenomeen beheersen?
Lees de white paper ‘Hogere harmonischen'

Meetdata inzichtelijk zonder installatie van software
De Janitza PRO-serie beschikt over een dashboard dat bereikbaar is via iedere webbrowser.
Lees meer

Basisworkshop | Power Quality
In de workshop Power quality - basis krijgt u uitleg over wat power quality is, de relatie tussen spanning, stroom en vermogen en de interactie tussen spanning en stroom.
Aanmelden

Power Electronics Event | 14 juni 2018
In grote installaties zijn de gevolgen van energieproblemen groot. Complete afdelingen of productielijnen komen tot stilstand. Heeft uw bedrijf pq-problemen? We gaan graag met u in gesprek tijdens het symposium Power Electronics.
Lees meer
meer lezen
Twitter LinkedIn
 
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER
 
Heeft u vragen over uw toepassing? Onze specialisten beantwoorden ze graag. Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.