2 tot en met 5 oktober2018 | Jaarbeurs Utrecht Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
fortop verwelkomt Beijer Electronics!

Per 1 september 2018 mag fortop automation & energy control zich distributeur van Beijer Electronics noemen. Beijer Electronics is een internationaal hightechbedrijf en is specialist op het gebied van HMI's en ontwikkelt onder andere operator panels en protocol converters voor industriële toepassingen.
meer over beijer electronics
Twitter LinkedIn
 
 
 
10 redenen om een power analyser achter de nettrafo te hangen

De power analyser Janitza UMG 509 PRO is speciaal ontwikkeld voor toepassing achter de nettransformator. Waarom is deze meting zo belangrijk? En waarom is de UMG 509 PRO de ideale meter hiervoor? Meetspecialist Arjan Pit zet tien redenen op een rij.
bekijk de 10 redenen
Twitter LinkedIn
 
 
Power management met GridVis®

Janitza GridVis is een energiemanagement tool die data verzamelt van verschillende verbruiksmeters en power analysers. De software zet deze data om in begrijpelijke rapportages, visualisatie en alarmen. Bij aanschaf van een power (quality) analyser of universeelmeter ontvangt u een gratis basislicentie voor GridVis® Basic.
lees meer over gridvis®
Twitter LinkedIn
 
workshop power quality
vrijdag 19 oktober 2018
9:00 - 16:00 uur
fortop Zwartsluis
aanmelden
In de basisworkshop Power Quality krijgt u uitleg over wat power quality is, de relatie tussen spanning, stroom en vermogen en de interactie tussen spanning en stroom. U krijgt inzicht in meetdata en we behandelen een aantal praktijkvoorbeelden.
kort nieuws
 
Slimme softstarter nu ook voor toepassingen in het lagere vermogensbereik
De softstarter UG 9256 van DOLD is vanaf nu ook beschikbaar in een tweede vermogensniveau voor driefasige motoren van 90 tot 750 W.
Lees meer

Draadloos veiligheidsvoetschakelaar met PLd
De RF GFS 2 D (VD) SW2.4-Safe van steute is een drietrapsvoetschakelaar die werkt op het principe OFF-ON-OFF en kan worden uitgerust met een drukpunt.
Lees meer

Nieuwe signaaltoren Modul Perfect 70 – PC7
De nieuwe signaaltoren van Auer Signal is een heel bijzondere: de Modul Perfect 70 of kortweg PC7 is de meest heldere signaaltoren op de markt en heeft een multi-color topmodule.
Bekijk alle specificaties

Nieuwe interlockmodule guard-lock met bedieningsfunctie
DOLD heeft een nieuwe interlock controlemodule ontwikkeld waarmee maximaal drie commando- en indicatiefuncties te integreren zijn.
Lees meer
meer nieuws
Twitter LinkedIn
 
 
meer weten?

Wilt u meer weten over de nieuwste versie van GridVis, oplossingen voor machineveiligheid of power quality of de producten van Beijer Electronics? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. Of breng een bezoek aan fortop tijdens de WoTS!
stel uw vraag
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.