Verbind maximaal 100 switches op 1 access point! Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
sWave.NETDraadloze communicatie van schakelaar/sensor naar netwerkSteute heeft een volledig nieuw draadloos netwerk met access points gecreëerd. Dit maakt permanente communicatie van de draadloze schakelaars naar het ERP-systeem mogelijk. Er kunnen maximaal 100 switches op een access point worden aangesloten.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
Power management in de industrie

Spanningsdips en harmonische vervuiling bedreigen
de stabiliteit van industriële processen

Het gebruik van elektronica binnen de industrie is de afgelopen decennia enorm toegenomen. Productieprocessen zijn verregaand geautomatiseerd wat de productiviteit sterk verhoogt. Al deze elektronische apparaten vervuilen het stroomnet en beïnvloeden de power quality negatief. Om de beschikbaarheid van spanning en stroom onder alle condities te waarborgen, zet fortop de unieke keten van competenties van meten, monitoren en verbeteren.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
Actief dynamische filters

Gezonde spanning en stroom in moderne installaties een must


Componenten zoals frequentieregelaars, ledverlichting en duurzame energiebronnen vervuilen de netstroom. Om het aantal storingen te verkleinen, onderhoudskosten te verlagen en energieverspilling tegen te gaan is een 'gezonde' spanning en stroom nodig. Een ADF maakt de stroom weer zuiver sinusvorming, zodat spanning en stroom weer 'gezond' zijn.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Volg een workshop bij fortop!
9:00 - 16:00 uur
Zwartsluis
bekijk het aanbod
Wilt u meer weten over het programmeren van een veiligheidsrelais? Of wilt u uw kennis over Power Quality bijschaven? Bij fortop werken technische specialisten die graag hun kennis delen. Volg één van de workshops bij fortop!
 
Zo zet u eenvoudig uw E1000-serie om naar X2-serie
 
De laatste EXTER / E1000-bedieningspanelen van Beijer Electronics werden eind 2018 geproduceerd. Waarom dat is en hoe u uw bestaande applicaties soepel om kunt zetten naar de nieuwe iX-visualisatiesoftware en de nieuwe generatie HMIs uit de X2-serie? Dat leggen Henrik Oskarsson en Robert Sarmon van Beijer Electronics uit.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Lichtschermen voor wasstraten en ATEX-omgevingen
 
Door de waterdichte IP69K-behuizing is het ReeR Safety lichtscherm EOS4 WTHF geschikt voor constante blootstelling aan reinigingsmiddelen en water onder hoge druk. De EOS4 ATEX lichtschermen zijn toepasbaar in zone gas: II 3G Ex nA IIC T6 Gc en stof zone: II 3D Ex tc IIIC T 60°C Dc.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
De voordelen van een fortop webshopaccount
 
Met een account van de fortop webshop krijgt u toegang tot documentatie, technische gegevens én prijzen. U kunt uw eigen productlijst uploaden om zo eenvoudig bestellingen te plaatsen.
vraag een account aan
Twitter LinkedIn
 
Vernieuwde Extreme trekkoordschakelaar ZS 92 S
 
Steute heeft een volledig nieuwe serie trekkoordschakelaars met veiligheidsfuncties ontwikkeld. De ZS 92 S-serie is speciaal ontworpen voor extreme omgevingen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Visor® Robotic en KUKA app van SensoPart
 
Om de communicatie tussen sensor en robot te vergemakkelijken heeft SensoPart een app ontwikkeld. Met de VISOR® Robotic KUKA-app van SensoPart is het mogelijk om de communicatie tussen VISOR®-camera’s en robots in slechts enkele stappen in te stellen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
PROFINET-kabel voor robotapplicaties
 
Kabels die worden toegepast in robotapplicaties moeten bestand zijn tegen grote hoeveelheid draaiingen en buigingen. ESCHA brengt een nieuwe Ethernetkabel op de markt onder de naam “PROFINET Robotic”. De PROFINET Robotic Ethernetkabel is bestand tegen meer dan 5 miljoen buig- en draaicycli.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
Heeft u vragen over uw toepassing? Onze specialisten beantwoorden ze graag. Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.