Verbind maximaal 100 switches op 1 access point! Online lezen
Automation •  energy control •  solutions •  knowlegde
 
sWave.NET



Draadloze communicatie van switch en sensor naar netwerk



Steute heeft een volledig nieuw draadloos netwerk met "access points" gecreëerd. Dit maakt permanente communicatie van de draadloze schakelaars naar het ERP-systeem mogelijk. Er kunnen maximaal 100 switches op een access point worden aangesloten.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
Veel verbeterde en nieuwe functies voor meer gebruiksgemak



Serie VISOR® sensoren van SensoPart in de make-over!



Met de compacte metalen behuizing, verbeterde belichting en veel nieuwe functies - zoals de target laser en de gemotoriseerde focus - zijn de nieuwe VISOR® vision sensoren flexibeler en makkelijker in gebruik dan de bestaande modellen.
Lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
E1000-serie vervangen door X2-serie



Tips voor het eenvoudig omzetten van uw HMI-applicaties



De laatste EXTER / E1000-bedieningspanelen van Beijer Electronics werden eind 2018 geproduceerd. Waarom dat is en hoe u uw bestaande applicaties soepel om kunt zetten naar de nieuwe iX-visualisatiesoftware en de nieuwe generatie HMIs uit de X2-serie? Dat leggen Henrik Oskarsson en Robert Sarmon van Beijer Electronics uit.
Lees meer
Twitter LinkedIn
 
beurs | indumation
6 tot en met 8 februari 2019

Xpo - Kortrijk
lees meer
Bekijk een demonstratie van operator panels van Beijer Electronics of de nieuwe laserscanners van Hokuyo tijdens de vakbeurs Indumation. U vindt fortop in Hal 1 op stand 45. We vertellen u graag meer over toepassingen in uw applicatie!
Visor® Robotic en KUKA app van SensoPart
 
Om de communicatie tussen sensor en robot te vergemakkelijken heeft SensoPart een app ontwikkeld. Met de VISOR® Robotic KUKA-app van SensoPart is het mogelijk om de communicatie tussen VISOR®-camera’s en robots in slechts enkele stappen in te stellen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Lichtschermen voor wasstraten en ATEX-omgevingen
 
Door de waterdichte IP69K-behuizing is het ReeR Safety lichtscherm EOS4 WTHF geschikt voor constante blootstelling aan reinigingsmiddelen en water onder hoge druk. De EOS4 ATEX lichtschermen zijn toepasbaar in zone gas: II 3G Ex nA IIC T6 Gc en stof zone: II 3D Ex tc IIIC T 60°C Dc.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
De voordelen van een fortop webshopaccount
 
Met een account van de fortop webshop krijgt u toegang tot documentatie, technische gegevens én prijzen. U kunt uw eigen productlijst uploaden om zo eenvoudig bestellingen te plaatsen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Vernieuwde Extreme trekkoordschakelaar ZS 92S
 
Steute heeft een volledig nieuwe serie trekkoordschakelaars met veiligheidsfuncties ontwikkeld. De ZS 92 S-serie is speciaal ontworpen voor extreme omgevingen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
PROFINET-kabel voor robotapplicaties
 
Kabels die worden toegepast in robotapplicaties moeten bestand zijn tegen grote hoeveelheid draaiingen en buigingen. ESCHA brengt een nieuwe Ethernetkabel op de markt onder de naam “PROFINET Robotic”. De PROFINET Robotic Ethernetkabel is bestand tegen meer dan 5 miljoen buig- en draaicycli.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
Heeft u vragen over sWave.NET van steute, het omzetten van E1000 naar X2 of de vernieuwde VISOR®-serie? Onze specialisten beantwoorden ze graag. Bel ons op 02 3314116 of stuur uw vraag naar info@fortop.be. We helpen u graag verder.
NEEM CONTACT OP
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control bvba
+32 (0)2 3314116
info@fortop.be
www.fortop.be
België
Uw gegevens
Voornaam: Onbekend
Achternaam: Onbekend
E-mail: Onbekend
Bedrijf: Onbekend
U ontvangt deze mail omdat u een relatie van fortop automation & energy control bvba bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze mailing, dan kunt u zich hier afmelden.