Profibus | M-bus | Ethernet Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
Overzichtstabel - Universeelmeters Janitza

Welke universeelmeter is geschikt voor welke toepassing?

 
Inzicht in verbruik, vermogens of harmonische vervuiling? Janitza heeft voor elke toepassing een geschikte universeelmeter. Afhankelijk van de montage in laagspanningsverdelers, onderverdelers of in machines zijn er modellen voor paneel- of DIN-railmontage. De verschillende communicatieprotocollen als Profibus, Profinet en M-Bus maken de inbinding in bovenliggende systemen eenvoudig. Bent u het overzicht kwijt? Bekijk de handige overzichtstabel met technische specificaties en links naar de webshop.
bekijk de overzichtstabel
Twitter LinkedIn
 
 
Veel verbeterde en nieuwe functies voor meer gebruiksgemak
 
Serie VISOR® sensoren van SensoPart in de make-over!
 
Met de compacte metalen behuizing, verbeterde belichting en veel nieuwe functies - zoals de target laser en de gemotoriseerde focus - zijn de nieuwe VISOR® vision sensoren flexibeler en makkelijker in gebruik dan de bestaande modellen.
bekijk de nieuwe features
Twitter LinkedIn
 
 
E1000- serie vervangen door X2-serie
 
Tips voor het eenvoudig omzetten van uw HMI-applicaties
 
De laatste EXTER / E1000-bedieningspanelen van Beijer Electronics werden eind 2018 geproduceerd. Waarom dat is en hoe u uw bestaande applicaties soepel om kunt zetten naar de nieuwe iX-visualisatiesoftware en de nieuwe generatie HMIs uit de X2-serie? Dat leggen Henrik Oskarsson en Robert Sarmon van Beijer Electronics uit.
bekijk de tips
Twitter LinkedIn
 
Visor® Robotic en KUKA app van SensoPart
 
Om de communicatie tussen sensor en robot te vergemakkelijken heeft SensoPart een app ontwikkeld. Met de VISOR® Robotic KUKA-app van SensoPart is het mogelijk om de communicatie tussen VISOR®-camera’s en robots in slechts enkele stappen in te stellen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Lichtschermen voor wasstraten en ATEX-omgevingen
 
Door de waterdichte IP69K-behuizing is het ReeR Safety lichtscherm EOS4 WTHF geschikt voor constante blootstelling aan reinigingsmiddelen en water onder hoge druk. De EOS4 ATEX lichtschermen zijn toepasbaar in zone gas: II 3G Ex nA IIC T6 Gc en stof zone: II 3D Ex tc IIIC T 60°C Dc.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Vernieuwde Extreme trekkoordschakelaar ZS 92S
 
Steute heeft een volledig nieuwe serie trekkoordschakelaars met veiligheidsfuncties ontwikkeld. De ZS 92 S-serie is speciaal ontworpen voor extreme omgevingen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
PROFINET-kabel voor robotapplicaties
 
Kabels die worden toegepast in robotapplicaties moeten bestand zijn tegen grote hoeveelheid draaiingen en buigingen. ESCHA brengt een nieuwe Ethernetkabel op de markt onder de naam “PROFINET Robotic”. De PROFINET Robotic Ethernetkabel is bestand tegen meer dan 5 miljoen buig- en draaicycli.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Eenvoudig uw eigen productlijst uploaden!
 
In de webshop van fortop kunt u uw eigen productlijst uploaden. Een bestelling plaatsen is zo nóg eenvoudiger. Met een shop-account heeft u toegang tot documentatie, technische gegevens én prijzen.
maak een account aan
Twitter LinkedIn
 
 
Wilt u meer technische specificaties van de vernieuwde Visor, informatie over het omzetten van E1000 naar iX of een prijs en levertijd van de ZS 92 S-serie? Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
stel uw vraag
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.