Nieuw! Radarbeveiligingssysteem LBK-system Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
Zorgt stof, water, rook of damp voor een ongewenste noodstop?
 
Zet een radarbeveiligingssysteem in!
 
Bij het creëren van een veilige zone kan stof, water, rook, damp, houtsnippers of vocht voor een ongewenste noodstop zorgen. Reguliere veiligheidssystemen signaleren vaak onterecht een gevaarlijke situatie en schakelen naar de veilige situatie. Door gebruik te maken van een radarbeveiligingssysteem dat kleine objecten negeert en personen herkent, wordt dit voorkomen. Het LBK-radarbeveiligingssysteem van Inxpect is de oplossing in deze situatie.
lees meer over lbk-system
Twitter LinkedIn
 
 
Meer invloed op de stabiliteit van uw installatie?

Ga verder dan alleen kWh’s meten!

 
Meer grip op uw installatie en de betrouwbaarheid van de energievoorziening vergroten? Door niet alleen kWh’s te meten, maar ook de belasting van uw installatie, spanningsdips en pieken te registreren en de power quality te bewaken vergroot u de stabiliteit van uw installatie. Aan de hand van vier aspecten leggen we uit hoe u de negatieve gevolgen van een slechte kwaliteit van spanning en stroom kunt verminderen.
bekijk de 4 aspecten
Twitter LinkedIn
 
 
 
Inductieve sensoren voor veiligheidsklasse PLd of SIL2
 
PI-SAFE - ReeR Safety
 
Inductieve sensoren worden toegepast in applicaties waarbij alleen metaaldelen gedetecteerd moeten worden. Vervuiling heeft geen invloed op de werking van de inductieve sensoren. Nieuw in het assortiment van ReeR Safety zijn de inductieve sensoren voor veilige toepassingen. Met deze sensoren kunnen machines en robots tot een veiligheidsklasse van PLd of SIL2 beveiligd worden.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Veelzijdige nieuwe veiligheidsvergrendeling voor Ex-zones
 
De nieuwe veiligheidsvergrendeling voor ATEX-toepassingen van steute - de Ex STM 298-3GD - wordt geleverd met een rechte, haakse of flexibele actuator.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
workshop | vision camera configureren
Donderdag 16 mei 2019
9.00 – 16.00 uur
Zwartsluis
aanmelden
Wilt u meer inzicht in de mogelijkheden en werking van een SensoPart VISOR® Vision camera? Dan is deze workshop echt iets voor u! Onze technisch productspecialist Gijs Korf leert u alles over de grondbeginselen van optica en verlichting en praat u bij over de belangrijkste details van Vision camera’s.
Nieuwe compacte controller Nexto Xpress
 
Beijer Electronics brengt een nieuwe compacte controller op de markt. De Nexto Xpress maakt via de ingebouwde OPC UA-interface Industry 4.0-toepassingen mogelijk. Dit maakt een effectieve communicatie en interactie met andere technische systemen mogelijk.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Biedt uw transformator voldoende vermogensruimte?
 
Wilt u weten of uw transformator voldoende vermogensruimte biedt? Of wilt u weten of het blindvermogen of de harmonische vervuiling bijdraagt aan de belasting van uw installatie? Door een tijdelijke meting uit te laten voeren, krijgt u inzicht in al deze aspecten.
vraag een tijdelijke meting aan
Twitter LinkedIn
 
beurs | Vision, robotics & motion 2019
12 en 13 juni 2019
9.30 – 17.00 uur
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
lees meer
Dé vakbeurs op het gebied van het automatiseren van productieprocessen. Of u nu eindgebruiker bent van een automatiserings-oplossing of integrator van componenten: tijdens Vision, Robotics & Motion 2019 vindt u laatste ontwikkelingen en ontdekt u welke mogelijkheden de nieuwste technologieën u bieden. Meld u aan voor een bezoek en kom langs op de fortop-stand!
Serie VISOR® sensoren van SensoPart in de make-over!


 
Met de compacte metalen behuizing, verbeterde belichting en veel nieuwe functies - zoals de target laser en de gemotoriseerde focus - zijn de nieuwe VISOR® vision sensoren flexibeler en makkelijker in gebruik dan de bestaande modellen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
HED-veiligheidsschakelaar voor twee aangrenzende deuren
 
Met de HED-veiligheidsschakelaar van Mechan Controls bewaakt u twee aangrenzende deuren met één enkele schakelaar en een magnetisch gecodeerde actuator op iedere deur. Dit bespaart installatietijd, bekabeling, veiligheidsingangen en daarmee ook kosten.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
Heeft u vragen over uw toepassing? Onze specialisten beantwoorden ze graag. Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.