vier functies in één module Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
De nieuwe krachtpatser voor energiemanagement!

Universeelmeter UMG 96-PA - Janitza

De UMG 96-PA is de nieuwe multifunctionele universeelmeter van Janitza. De meter combineert vier functies in één module. De UMG 96-PA is geschikt voor energiemanagement, MID-metingen, power quality monitoring en RCM-monitoring. De technische mogelijkheden en het kleurenscherm maken deze meter in combinatie met de 96x96 mm frontmaat uniek in zijn klasse. Door de modulaire opbouw van de meter is deze eenvoudig aan te passen aan uw wensen.
Lees meer over de umg 96-pa
Twitter LinkedIn
 
 
Interactie tussen mens en machine via een HMI

Operator panels van Beijer Electronics

Een gebruiksvriendelijke interactie tussen mens en machine is van fundamenteel belang binnen industriële (automatiserings-)processen. Een HMI-display (of operator panel) geeft de machinestatus weer en biedt de gebruiker de mogelijkheid om de machine op een moderne manier te bedienen. De HMI-displays van Beijer Electronics zijn beschikbaar in verschillende formaten, schermresoluties en soorten behuizingen.
lees meer over hmi's
Twitter LinkedIn
 
 
Compacte oplossing voor power quality problemen

Actief dynamisch filter ADF P25 - Comsys

Voor het oplossen van power quality problemen maakt fortop al bijna acht jaar gebruik van de actieve filters van het Zweedse Comsys. In de nieuwe ADF P25 - komen alle voordelen van de grotere modellen samen in een compacte bouwvorm. De ADF P25 heeft een nominale compensatiestroom van 30A RMS en is voor verzien van een webbased user interface (WUI).
lees meer over adf's
Twitter LinkedIn
 
workshop | Power quality - basis
vrijdag 13 september 2019
9:00 - 16:00 uur
Zwartsluis
aanmelden
In de basisworkshop Power Quality krijgt u uitleg over wat power quality is, de relatie tussen spanning, stroom en vermogen en de interactie tussen spanning en stroom. U krijgt inzicht in meetdata en we behandelen een aantal praktijkvoorbeelden.
 
video In twee minuten meer kennis van power quality

Een korte levensduur van apparatuur of machines, slecht werkende besturingen, oververhitte kabels of het uitvallen van cruciale processen. Dit zijn slechts enkele, veel voorkomende problemen die worden veroorzaakt door een slechte kwaliteit van spanning en stroom. Hier geldt: meten is weten. Hoe u dat doet? Bekijk de video!
bekijk de video
Twitter LinkedIn
 
white paper - Power Quality
 
Bij de aanschaf van een auto is het gebruikelijk dat u de kwaliteit ervan wilt vaststellen. U wilt een kwalitatief goede auto die lang mee gaat, lage onderhoudskosten heeft en zuinig is in gebruik. Voor een minder tastbaar product als elektrische energie zijn we er minder van bewust dat het belangrijk is de kwaliteitsaspecten ervan te bewaken. De kwaliteit van elektrische energie wordt beschreven met het begrip 'Power Quality' en wordt geborgd door normen en richtlijnen. U leest meer over Power Quality in de onze white paper.
vraag de white paper aan
Twitter LinkedIn
 
 
Spanningsdips en harmonische vervuiling bedreigen
de stabiliteit van industriële processen

Het gebruik van elektronica binnen de industrie is de afgelopen decennia enorm toegenomen. Al deze elektronische apparaten vervuilen het stroomnet en beïnvloeden de power quality negatief. Om de beschikbaarheid van spanning en stroom onder alle condities te waarborgen, maakt fortop gebruik van de unieke keten van meten, monitoren en verbeteren (én opnieuw meten). We noemen dit ook wel Power Management. Lees meer over waarom Power Management niet meer weg te denken is in een moderne installatie.
meer over power management
Twitter LinkedIn
 
 
Contact

Wilt u weten welke energiemeter het meest geschikt is voor uw toepassing? Of heeft u vragen over de voordelen van actief dynamisch filteren? Onze specialisten beantwoorden ze graag. Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.