Vraag de nieuwe white paper aan als PDF! Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
Meer vermogen zonder extra koper aan te leggen
 
Blindvermogen zorgt voor extra belasting op kabels, leidingen en transformatoren en is in bijna alle installaties aanwezig. De oorzaak? Uw eigen installatie en de daarop aangesloten apparatuur. Blindvermogen wordt niet omgezet in effectieve energie. Wilt u weten hoe dat precies zit en wat u kunt doen om blindvermogen te reduceren? Arjan en Jarno schreven er een white paper over.
lees de white paper
Twitter LinkedIn
 
 
De tijd van drempelvrees en afwachten is voorbij:
de opmars van de robot in de industrie

 
Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van de industriële robot. Nederland staat achtste op een ranglijst van landen met de meeste robots per tienduizend medewerkers. De opmars van de robot verandert ook de werkvloer in rap tempo. Maar zonder hulp kan deze robot nog niet werken. Wat is er nodig voor een goede en veilige werking?
lees het hele artikel
Twitter LinkedIn
 
 
 
Logistica 2019
Draadloze communicatie van schakelaar en sensor tot netwerk

Steute heeft een compleet nieuw draadloos netwerk met “access points” gemaakt. Met ‘nexy’ is permanente communicatie van de draadloze schakelaars tot in het ERP-systeem mogelijk. Integreer uw procesgegevens zonder problemen en real time in uw IT-infrastructuur met behulp van de draadloze technologie sWave.NET®. Hoe dat precies werkt? Van 5 tot en met 7 november kunt u nexy ervaren op Logistica in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij staan hier samen met steute op stand 04.B126. Maak alvast een afspraak!
 
meld u aan voor logistica
 
Twitter LinkedIn
 
 
 
 
Nieuwste Janitza power analyser gemakkelijk uit te breiden met afzonderlijke modules

Janitza introduceert met de UMG 801 een nieuwe standaardoplossing voor het meten van laagspanningsverdelers. Op het basistoestel kunnen 2 x 4 stroomtransformatoren worden aangesloten, zodat een trafoveld en een generatorveld (of een andere vorm van opwekking) met één toestel gemeten kan worden. De nieuwe analyser meet temperatuur, aardfoutstromen, pulsen, en/of statusmeldingen van schakelaars. De UMG 801 combineert energiemonitoring (volgens ISO 500001), power quality monitoring en aardfoutmonitoring (RCM) in één apparaat en is naadloos in te binden in bestaande systemen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
Weet zeker dat ie stilstaat!
 
Bij onderhouds- en servicewerkzaamheden of het verhelpen van storingen aan machines en installaties, is het vaak noodzakelijk om tijdens het productieproces in te grijpen. In veel toepassingen worden de toegangszones beschermd door veiligheidsdeuren. De veiligheidsdeur mag niet worden ontgrendeld totdat bewegende delen van het systeem tot stilstand zijn gekomen of tot de snelheid gereduceerd is tot een veilig niveau. Om dit veilig te bewaken is het sensorloze stilstands- en frequentiebewakingsrelais UH 6946 van de SAFEMASTER S-serie van DOLD een goede oplossing.
bekijk de specificaties
Twitter LinkedIn
 
workshop Alles over de werking van vision camera's
 
Vision camera's zijn geschikt voor de meest simpele detecties tot robotapplicaties. Er is altijd een oplossing met behulp van vision camera's mogelijk. Maar hoe gaat dat nou allemaal in z'n werk? En welke software komt er bij kijken? Ervaar het zelf tijdens de workshop 'Visor® camera programmeren'.
aanmelden voor de workshop
Twitter LinkedIn
 
Een investering in de ontwikkeling van mensen
 
In 2012 werd het karakteristieke kantoor aan de Grote Kranerweerd in Zwartsluis in gebruik genomen door zo’n twaalf medewerkers. Inmiddels zijn er bijna veertig mensen aan het werk bij fortop. Met zoveel mensen pasten we simpelweg niet meer in het pand. In april 2018 werd gestart met de aanbouw van een zes extra dakken. Dat is nu bijna klaar!
lees meer over de verbouwing
Twitter LinkedIn
 
 
Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over uw toepassing? Onze specialisten beantwoorden ze graag. Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.