Vraag de nieuwe white paper aan als PDF! Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
Meer vermogen zonder extra koper aan te leggen

Blindvermogen zorgt voor extra belasting op kabels, leidingen en transformatoren en is in bijna alle installaties aanwezig. De oorzaak? Uw eigen installatie en de daarop aangesloten apparatuur. Blindvermogen wordt niet omgezet in effectieve energie. Wilt u weten hoe dat precies zit en wat u kunt doen om blindvermogen te reduceren? Power Quality specialisten Arjan en Jarno schreven er een white paper over.
lees de white paper
Twitter LinkedIn
 
 
Het meten van kleine groepen was nog nooit zo makkelijk!
 
Het meten van een groot aantal kleine 16A, 32A of 63A groepen in bijvoorbeeld datacenters, ziekenhuizen of kantoorgebouwen geeft vaak problemen met betrekking tot inbouwruimte en kosten, zeker in bestaande installaties. Janitza zet met de UMG 804 een nieuwe standaard neer om dit probleem op te lossen. De UMG 804 kan van maximaal 96 groepen alle relevante parameters meten.
lees meer over de UMG 804
Twitter LinkedIn
 
workshop Power Quality voor gevorderden
 
Heeft u de workshop Power Quality – basis gevolgd? Of heeft u zelf al enige kennis van Power Quality? De workshop Power Quality voor gevorderden is speciaal voor mensen die al langer met het onderwerp te maken hebben en op zoek zijn naar meer verdieping. In de workshop van één dag koppelen we theorie aan de praktijk.
lees meer over de workshop
Twitter LinkedIn
 
 
Vermogensruimte creëren door elektronische compensatie
 
Met elektronische compensatie is het mogelijk inductief, capacitief en harmonisch blindvermogen te compenseren. Daarnaast is het mogelijk onbalans in de fasestromen op te heffen. Hiermee wordt extra vermogensruimte gecreëerd, worden de energieverliezen beperkt en kunnen boetes en claims worden voorkomen.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
evenement
voor datacenters
 
IT Infra Event
 
Speciaal voor datacenters: op 12 november is het IT Infra Event van FHI in De Kromhouthal in Amsterdam. Een dag met en voor specialisten op het gebied van hardware en software voor datacenters. Fortop is aanwezig met vernieuwde software voor power monitoring en de nieuwe UMG 804 van Janitza. Deze power analyser is ontwikkeld voor het meten van kleine groepen in PDU's.
 
aanmelden
 
Twitter LinkedIn
 
 
 
 
"Onze belangrijkste taak is zorgen dat het elektriciteitsnet optimaal functioneert"
 
Jarno Schoen is één van de Power Quality specialisten bij fortop. Voor hij bij fortop werkte, adviseerde hij bedrijven over energiebesparingen. Resultaten daarvan zie je meestal pas op de lange termijn. Met een lager energieverbruik bespaar je slechts een fractie van de kosten die een spanningsdip of elektriciteitsuitval veroorzaken. "Steeds vaker zijn we al betrokken bij het ontwerp van installaties of systemen, waardoor ons advies direct helpen een optimale elektronische infrastructuur te bereiken.”
lees meer over jarno's werk
Twitter LinkedIn
 
 
Een investering in de ontwikkeling van mensen
 
In 2012 werd het karakteristieke kantoor aan de Grote Kranerweerd in Zwartsluis in gebruik genomen door zo’n twaalf medewerkers. Inmiddels zijn er bijna veertig mensen aan het werk bij fortop. Met zoveel mensen pasten we simpelweg niet meer in het pand. In april 2018 werd gestart met de aanbouw van een zes extra daken. Dat is nu bijna klaar!
lees meer over de verbouwing
Twitter LinkedIn
 
 
Vragen? Neem contact met ons op.

Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.