Kom naar Europort! Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
Vermogens- en spanningskwaliteit bewaken volgens de gangbare scheepskeuren
 
Elektrische verdelers op schepen bewaken? De UMG 801 is dé power analyser voor deze toepassing. De analyser van Janitza kan rechtstreeks worden aangesloten op een spanning tot 1000V en kan direct worden aangesloten op zowel TN/TC- en IT-netten in offshore-applicaties. Twee generatorvelden kunnen gelijktijdig gemeten worden met de basisunit. Wilt u ook generator- en afgaande velden meten? Met de uitbreidingsmodules zijn deze functies gemakkelijk toe te voegen. De spanningskwaliteit kan worden bewaakt volgens DNV-GL, ABS en UL door de harmonische analyse tot de 128e orde.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
Spanningskwaliteit verbeteren en resonanties onderdrukken
 
Afwijkingen in spanning- en stroomvorm zorgen voor een kortere levensduur, hogere onderhoudskosten en onnodig energieverbruik van uw apparatuur. Fortop helpt u bij het in bedrijf stellen van het filterconcept zodat uw installatie aan de normen en richtlijnen voldoet. De filtermodules van Comsys zijn modulair uitbreidbaar en geschikt voor TN/TC- en IT-netsystemen tot 690V. De beschikbare scheepskeuren als DNV-GL, ABS en UL zorgen voor een probleemloze inzet in scheepsinstallaties. Naast complete kasten levert fortop OEM-modules waarmee de filtersystemen gemakkelijk te integreren zijn in bestaande systemen, ongeacht het merk.
lees meer
Twitter LinkedIn
 
 
De power quality op uw schip verbeteren?
 
Van 5 t/m 8 november is Europort - de vakbeurs voor special purpose schepen - in wereldhavenstad Rotterdam. Ahoy is de ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met een focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Op stand 3004 vertellen we u hoe actieve filters de power quality op uw schip kunnen verbeteren. Meer weten? Kom langs!
 
kom naar europort
 
Twitter LinkedIn
 
 
 
Eén bedieningspaneel voor alle geautomatiseerde processen op schepen en offshore-toepassingen
 
Schepen worden steeds slimmer. Systemen en processen zijn volledig geautomatiseerd. De eisen voor de bediening veranderen hierdoor. Met een HMI of operator panel bedient u geautomatiseerde processen via één centraal bedieningspaneel. Er zijn specifieke HMI's voor toepassingen op schepen, offshore applicaties en andere maritieme toepassingen. Beijer Electronics ontwikkelde hiervoor de X2-Marine serie HMI's. De X2 Marine is voorzien van alle benodigde Marine certificaten, waardoor ze geschikt zijn voor montage op bijvoorbeeld de scheepsbrug, machinekamer of hutten van schepen.
lees meer over hmi's
Twitter LinkedIn
 
workshop De techniek achter HMI's
 
Dankzij Human Machine Interfaces (HMI’s) kunt u machines en processen optimaal beheren. Een HMI-specialist legt u in deze workshop de belangrijkste technieken achter HMI’s uit. U komt alles te weten over de ontwikkeling van operator panels en de bijbehorende IX Developer Software.
meld u aan voor de workshop
Twitter LinkedIn
 
 
Snijdende zeewind en opspattend zeewater

De meeste Extreme schakelaars zijn geschikt voor gebruik in vochtige, natte en zelfs zoutwateromgevingen. Corrosietesten bewaken de kwaliteit van deze schakelaars. Maar hoe presteren deze schakelaars in de praktijk? Hoe worden ze bijvoorbeeld beïnvloed door golven of onderwatervervuiling? Dit zijn cruciale vragen, omdat de steute Extreme-schakelaars vaak worden gebruikt in maritieme toepassingen - op schepen, op boorplatforms, in mooring-systemen of 
op containerterminals in zeehavens.
steute test op de noordzee
Twitter LinkedIn
 
"Onze belangrijkste taak is zorgen dat het elektriciteitsnet optimaal functioneert"
 
Jarno Schoen is één van de Power Quality specialisten bij fortop. Voor hij bij fortop werkte, adviseerde hij bedrijven over energiebesparingen. Resultaten daarvan zijn in veel gevallen  op de lange termijn zichtbaar. Met een lager energieverbruik bespaar je slechts een fractie van de kosten die een spanningsdip of elektriciteitsuitval veroorzaken. PQ management is veel concreter en geeft direct resultaat. "Steeds vaker zijn we al betrokken bij het ontwerp van installaties of systemen, waardoor we met ons advies direct helpen een optimale elektronische infrastructuur te bereiken."
lees meer over jarno's werk
Twitter LinkedIn
 
Een investering in de ontwikkeling van mensen
 
In 2012 werd het karakteristieke kantoor aan de Grote Kranerweerd in Zwartsluis in gebruik genomen door zo’n twaalf medewerkers. Inmiddels zijn er bijna veertig mensen aan het werk bij fortop. Met zoveel mensen pasten we simpelweg niet meer in het pand. In april 2018 werd gestart met de aanbouw van een zes extra daken. Dat is nu bijna klaar!
lees meer over de verbouwing
Twitter LinkedIn
 
Vragen? Neem contact met ons op.
 
Bel ons op 038 337 2700 of stuur uw vraag naar info@fortop.nl. We helpen u graag verder.
neem contact op
Twitter LinkedIn
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.