SIL/PL-specialist Gijs over de stappen die je moet nemen Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
Deze diffuse fotocel ziet echt álles!

De nieuwe diffuse fotocel met achtergrondonderdrukking FT 55-RLHM van SensoPart detecteert alle soorten oppervlakken en identificeert de kleinste objecten betrouwbaar en met een hoge nauwkeurigheid.
lees meer
 
Weet u wat de beste sensor voor uw applicatie is?
 
Er is een groot scala aan optische sensoren. Hoe weet je dan welke sensor voor jouw toepassing geschikt is? Sensorspecialisten Gijs Korf en Ton Kanters beschrijven in een white paper de voor- én nadelen van de verschillende soorten en hun werkingsprincipes. 
lees de white paper
 
Moet het veilig? ReeR houdt het eenvoudig!
 
ReeR is één van de grootste fabrikanten van veiligheidsvoorzieningen voor de automatiseringsindustrie. Hun sterkste punt? Ze maken hun producten veilig door ze zo eenvoudig mogelijk te houden. Exportmanager Valter Casetta vertelt over het bedrijf en de (al bijna 20 jaar durende) samenwerking met fortop.
 
 
Een betaalbaar alternatief voor roestvrijstaal
 
Connectoren in de industrie hebben nogal wat uitdagingen waar ze tegen bestand moeten zijn. Een roestvrijstalen connector is in de meeste gevallen wel bestand tegen  extreme omgevingen, maar is een prijzige oplossing. ESCHA ontwikkelde daarom een goed betaalbaar alternatief: M12 kunststof kartelmoeren.
lees meer
Help! Is mijn machine wel veilig?
 
Welk type lichtscherm moet ik eigenlijk gebruiken? Of heb ik één of twee schakelaars nodig om die deur te bewaken? SIL/PL-specialist Gijs Korf helpt u met vragen omtrent machineveiligheid.




lees meer
fortop: al twintig jaar gedreven door techniek
 
Twintig jaar geleden startten Ton, Elisabeth en Harmen fortop. Met een oude auto reden ze heel Nederland door, op zoek naar bedrijven die net als zij geloofden in de topmerken waar fortop toen al exclusief vertegenwoordiger voor was.

Heel veel avonturen én jaren verder doen we nog steeds wat we het allerliefst doen: luisteren naar de vragen van u en uw collega’s. Met het fortop-team op zoek naar oplossingen, altijd gedreven vanuit onze passie voor techniek.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op! We helpen u graag verder. Bel naar 038 337 2700 voor commerciële of technische vragen en naar 038 337 2701 voor vragen over prijzen of levertijden. U kunt ook mailen naar info@fortop.nl.

  volg fortop op LinkedIn
neem contact op
 
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.