ExpertSystem combineert twee veiligheidscategorieën in één apparaat Online lezen
Automation •  energy control •  solutions •  knowlegde
 
Draadloos signaaltransmissiesysteem geïntegreerd in schakellijst voor hekken en poorten
 
Met dit veiligheidssysteem bereik je altijd het hoogst mogelijke veiligheidsniveau.
De installatietijd is gering door het ontbreken van bedrading en het snel inleren van de schakellijst.Lees meer over dit nieuwe systeem van Bircher smart access.
lees meer
 
Modulair schakellijstsysteem voor deuren en poorten
 
In het modulair schakellijstsysteem ExpertSystem XL zijn alle belangrijke functies voor veiligheidslijsten gecombineerd in één productlijn.


BEKIJK DE INSTRUCTIEVIDEO
 
Signaallampen met maximale modulariteit én functionaliteit
 
De signaallampen van R-serie zijn de meest heldere hun categorie. Ze zijn verkrijgbaar in twee lensontwerpen (hoog-laag) en prestatieklassen en kunnen worden gecombineerd met een optionele multi-tone basis. De R-serie is verkrijgbaar als continu-licht module, multifunctionele module en multi-kleurenmodule.

lees meer
Voorkom verspreiding van virussen in hygiënische omgevingen
 
Deurhandgrepen spelen een belangrijke rol in de verspreiding van virussen. De oplossing? Vermijd contact met dergelijke oppervlakken zoveel mogelijk. De contactloze schakelaar CleanSwitch verleent hygiënische toegang tot toiletten, ziekenhuiskamers en openbare gebouwen en alle omgevingen waar hygiëne telt.
lees meer
Integreer meer dan 100 schakelaars in één netwerk
 
Halfautomatische productie- en assemblagelijnen werken volgens een vast principe: als een medewerker ergens langs de lijn de lopende band wil of moet stoppen, bedient hij een trekkoordschakelaar om de lijn veilig tot stilstand te brengen. Dergelijke schakelaars worden ook gebruikt om montagestappen te erkennen of autoriseren. steute ontwikkelde een nieuwe draadloze trekkoordschakelaar die gebruik maakt van de nexy-technologie: de RF 96 WH / 90°. Een eenvoudige en flexibele installatie van de trekkoordschakelaars is mogelijk zonder bekabeling.
lees meer
 
Toegangscontrole van verticale industriële deuren
 
Niet bij iedere roldeur of schuifpoort de barrière handmatig openen? Met behulp van een radarbewegings-detector worden statisch rijdende objecten gedetecteerd. Bekijk de oplossingen in dit applicatievoorbeeld.


lees meer
Datasheets van meer dan 30.000 producten online!
 
Al jaren hebben we bij fortop een online catalogus met meer dan 30.000 producten van diverse A-leveranciers. Wist u dat u daar alle datasheets kunt vinden? Met een account heeft u ook toegang tot prijzen, levertijd en kunt u uw eigen bestellijst uploaden.
ontdek fortop online
Heeft u vragen? Neem contact op!
 
We helpen u graag aan een antwoord op uw vraag. Bel naar +32 (0)2 3314116 voor al uw commerciële of technische vragen of voor vragen over prijzen of levertijden. Of stel uw vraag per mail: stuur 'm naar info@fortop.be.

Pieter-Jan Bernaerts, sales

  volg fortop op LinkedIn
neem contact op
 
Contact
fortop
automation & energy control bvba
+32 (0)2 3314116
info@fortop.be
www.fortop.be
België
Uw gegevens
Voornaam: Onbekend
Achternaam: Onbekend
E-mail: Onbekend
Bedrijf: Onbekend
U ontvangt deze mail omdat u een relatie van fortop automation & energy control bvba bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze mailing, dan kunt u zich hier afmelden.