Bekijk de tien redenen waarom je permanent zou moeten meten. Online lezen
automation  •  energy control  •  solutions  •  knowledge
 
De impact van een tijdelijke meting
 
Het uitvoeren van een tijdelijke meting lijkt misschien een goede investering, maar het heeft best veel impact op een organisatie. Denk aan het regelen van een werkvergunning, veiligheidsvoorschriften en de installatie van de meetkoffer. Het resultaat van de tijdelijke meting is een momentopname: je maakt in feite een foto van je installatie. Investeer liever in een permanente oplossing. Dit zijn de tien redenen waarom je permanent zou moeten meten.
LEES DE 10 REDENEN
 
Een forse verbetering van de spanningskwaliteit
 
Met elektronische compensatie is het mogelijk inductief, capacitief en harmonisch blindvermogen te compenseren. Daarnaast is het mogelijk onbalans in de fasestromen op te heffen. Hiermee wordt extra vermogensruimte gecreëerd, worden de energieverliezen beperkt en kunnen boetes en claims worden voorkomen. Daarnaast zorgt het reduceren van harmonische stromen tot een forse verbetering van de spanningskwaliteit, waardoor de aangesloten apparatuur langer, efficiënter en effectiever functioneert. Lees meer over de verschillende soorten compensatiesystemen als ASVG, ADF en SVG of download de PDF.
download de pdf
 
Load management
16 februari 2021 / 10:00 tot 11:00
18 februari 2021 / 15:00 tot 16:00
aanmelden
Power quality management
2 maart 2021 / 10:00 tot 11:00
4 maart 2021 / 15:00 tot 16:00
aanmelden
Dips- en piekenmanagement
16 maart 2021 / 10:00 tot 11:00
18 maart 2021 / 15:00 tot 16:00
aanmelden
fortop webinars
vanuit de fortopstudio

Volg één van de webinars
Power management


Hoe voorkom ik uitval, verlaag ik onderhoudskosten of bespaar ik op de energierekening? Het antwoord op deze vragen krijgt u in de webinars die we vanuit onze eigen filmstudio organiseren. We starten met drie webinars, die op twee dagen gegeven worden.

We geven dezelfde webinar twee keer in één week. Zo is er vast een moment waarop u de webinar kunt volgen. De inhoud van de webinars is gelijk en worden gegeven voor Arjan Pit, sales manager energy control bij fortop.
 
Lekstromen: een gevaar op de loer
 
In kritische toepassingen als ziekenhuizen en de procesindustrie biedt het continu monitoren van aardfoutstromen grote voordelen. Het implementeren van aardlekschakelaars of het uitvoeren van isolatietests kost vaak veel tijd. Met een RCM-meter is dit niet meer noodzakelijk.


De RCM 202-AB
van Janitza meet alle typen aardfoutstromen met standaardtrafo’s voor aardfoutstroommetingen.
lees meer over rcm-meters
 
 
Heeft u vragen? Neem contact met ons op! We helpen u graag verder. Bel naar 038 337 2700 voor commerciële of technische vragen en naar 038 337 2701 voor vragen over prijzen of levertijden. U kunt ook mailen naar info@fortop.nl.

Adriaan van der Schaar


  volg fortop op LinkedIn
Contact
fortop
automation & energy control
+31 (0)38 337 27 00
info@fortop.nl
www.fortop.nl
uw gegevens
Naam: Niet bekend
Tussenvoegsel:
Achternaam: Niet bekend
Bedrijf: Niet bekend
Mailadres: Niet bekend
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van fortop bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden.