Een tijdelijke meting is slechts een momentopname Online lezen
Automation •  energy control •  solutions •  knowlegde
 
De impact van een tijdelijke meting
 
Het uitvoeren van een tijdelijke meting lijkt misschien een goede investering, maar het heeft best veel impact op een organisatie. Denk aan het regelen van een werkvergunning, veiligheidsvoorschriften en de installatie van de meetkoffer. Het resultaat van de tijdelijke meting is slechts een momentopname: je maakt in feite een foto van je installatie. Investeer liever in een permanente oplossing. Bekijk de tien redenen waarom je permanent zou moeten meten.
10 redenen om permanent te meten
 
Load management
16 februari 2021 / 10:00 tot 11:00
18 februari 2021 / 15:00 tot 16:00
aanmelden
Power quality management
2 maart 2021 / 10:00 tot 11:00
4 maart 2021 / 15:00 tot 16:00
aanmelden
Dips- en piekenmanagement
16 maart 2021 / 10:00 tot 11:00
18 maart 2021 / 15:00 tot 16:00
aanmelden
meer webinars
vanuit de fortopstudio

Volg één van de webinars
Power management


Hoe voorkom ik uitval, verlaag ik onderhoudskosten of bespaar ik op de energierekening? Het antwoord op deze vragen krijgt u in de webinars die we vanuit onze eigen filmstudio organiseren. We starten met drie webinars, die op twee dagen gegeven worden.

We geven dezelfde webinar twee keer in één week. Zo is er vast een moment waarop u de webinar kunt volgen. De inhoud van de webinars is gelijk en worden gegeven voor Arjan Pit, sales manager energy control bij fortop.
Lekstromen: een gevaar op de loer
 
In kritische toepassingen als ziekenhuizen en datacenters biedt het continu monitoren van aardfoutstromen. Het implementeren van aardlekschakelaars of het uitvoeren van isolatietests kost vaak veel tijd. Met een RCM-meter is dit niet meer noodzakelijk. De RCM 202-AB van Janitza meet alle typen aardfoutstromen met standaard trafo’s voor aardfoutstroommetingen.
lees meer
Tot op de milliseconde inzicht in dips en pieken
 
Spanningsdips en -pieken komen dagelijks voor, ook bij u in de installatie. Als u inzicht heeft in deze events, kunt u snel uitsluiten of het aan uw eigen installatie ligt of dat de oorzaak extern gezocht moet worden. Via het geïntegreerde dashboard van de energiemeters van Janitza kunt u zien welke stroom of spanning piekte of dipte, tot op de milliseconde nauwkeurig.
lees meer
Omrin zet energiemanagement in om groene doelen te halen
 
Afvalverwerker Omrin zamelt het afval van een groot aantal Friese en Groningse gemeenten in en verwerkt het afval van nog meer gemeenten. Het bedrijf heeft grote groene ambities: ze hebben zichzelf als doel gesteld zoveel mogelijk grondstoffen terug te winnen uit afval en er duurzame energie van te produceren. Toen het bedrijf bleef groeien, ontstond de behoefte om per fabriek inzicht te hebben in het energieverbruik. En daar kwam fortop om de hoek, met de power analysers van Janitza.
lees het verhaal van omrin
 
fortop: al jaren gedreven door techniek
 
Twintig jaar geleden startten Ton, Elisabeth en Harmen fortop. Met een oude auto reden ze heel Nederland door, op zoek naar bedrijven die net als zij geloofden in de topmerken waar fortop toen al exclusief vertegenwoordiger voor was. In 2006 gingen Ton, Harmen en Elisabeth de grens over. Ze gingen een samenwerking met Peter Herremans van PH Systems aan. In 2016 werd PH Systems officieel een onderdeel van fortop en ging verder onder de naam fortop België.

Heel veel avonturen én jaren verder doen we nog steeds wat ze het allerliefst doen: luisteren naar de vragen van u en uw collega’s. Met het hele team op zoek naar oplossingen, altijd gedreven vanuit onze passie voor techniek.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op! We helpen u graag verder. Bel naar +32 (0)2 3314116 voor al uw vragen. U kunt ook mailen naar info@fortop.be.

  volg fortop op LinkedIn
neem contact op
 
Contact
fortop
automation & energy control bvba
+32 (0)2 3314116
info@fortop.be
www.fortop.be
België
Uw gegevens
Voornaam: Onbekend
Achternaam: Onbekend
E-mail: Onbekend
Bedrijf: Onbekend
U ontvangt deze mail omdat u een relatie van fortop automation & energy control bvba bent. Stelt u geen prijs op het ontvangen van deze mailing, dan kunt u zich hier afmelden.